打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 整龍天符,陣法陣型屬套(+0) 整到破產

第一 龍天係屬於後期英雄.好吃兵陣同裝備.第2 傷害數字係跟據屬性相克的怪物去做對比的 無人會羅隻龍天去打3尾的,呢個係正常人的思維. 範圍來講虎天比龍天大 攻速來計 .虎天快過龍天少少 .普通玩家來講.虎天會容易用D . 龍天呢隻英雄勁唔勁就係要睇點運用.係未開放神仙谷的時候.我都係用龍天打帝3的 .打5隊水蛇都係30秒內.廢唔廢真係見人見智..
回復 支持 反對

龍天要配朝兇=最強天王
回復 支持 反對

victims 發表於 7-3-2019 09:30
第一 龍天係屬於後期英雄.好吃兵陣同裝備.第2 傷害數字係跟據屬性相克的怪物去做對比的 無人會羅隻龍天去打 ...

點解我之前睇唔到你回既......好神奇...早幾日17號左右..突然見到7/3.......好得人驚......

1.係...但係好難講.....
點講呢....(唔係幾識表達 你自己睇下明唔明....唔明我都唔知點講清楚D...)
1.龍天係計倍數 所以1傷頂人地3傷 呢度睇落係多D既.....愈後期愈勁(裝收益特別高)
但係以依家既極限裝備泥講 佢頂裝3倍都係=人地差唔多或者廢過(唔肯定)
2.龍天唔識減抗 有2隻識 減抗既收益特別大
如果兵陣再多隻減抗既 咁肯定本身唔識減抗既收益會大D
3.招技既輸出公式(同第1點可能差唔多意思..)
(假設 求其舉例)
雀天 力X16
龜天 智X13
龍天 唔爆敏X5 爆擊X3=15
咁佢點計都係會低過X16既....
4.呢個唔係好關事...不過都講聲 其實雀天先係最食兵陣....因為多野加攻

2.無咩所謂 只要人家都一樣就OK
都唔克屬 或者大家都克屬

3.虎天快過龍天我真係唔知.....我仲以為虎天係最慢既..(偏見)

4.5隊水蛇30秒真係你勁囉好無.....痴L線...
暴走水蛇唔係個個夠打.....而且仲要30秒.....
我1隊都要20秒......試過打2隊水蛇都成日死..

同例打狼王 有人雀虎天可以打2 3隊 有人1隊隊打
呢D真係睇人.......唔係個個得....就算比你個AC佢都未必做到.....
回復 支持 反對

henryns 發表於 19-3-2019 11:13
點解我之前睇唔到你回既......好神奇...早幾日17號左右..突然見到7/3.......好得人驚......

1.係...但係 ...

我龍天7000幾敏呢...依家打5隊水洞怪都係30秒左右
回復 支持 反對

有時候我會去水洞打海神女(呢排用雀天升)..可以去偷竊下我^^ 其實我好想放D相片上來....但唔識整細D相的容量.所以放唔到.有無人教下?

有人教我了^^

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

好似係有無得的
回復 支持 反對