打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇可能21分升到帝王?? 睇到我O哂嘴

關閉 [複製鏈接]
你無啦啦講埋d意義等同小人老媽o既語句,前幾頁你搵人老媽做例子已經唔岩
依家仲係要重施故技,你都幾無品下 ...
伍大少 發表於 15-6-2010 17:28

咩小人老媽呀?你諗左格離吾關我事,oK?你話我攞老媽做例子吾岩,但你爆粗又點?我邊句有小老媽?最後,我特登改个出生日期做1998年既原因係為左睇下D傻仔自以為大個仔既衰樣

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
miracle_chan -5 請小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

你無啦啦講埋d意義等同小人老媽o既語句,前幾頁你搵人老媽做例子已經唔岩
依家仲係要重施故技,你都幾無品下 ...
伍大少 發表於 15-6-2010 17:28

第一,我冇小老 母,找出證據來oK?

第二,吾好咁無知,你覺我係小学雞?如我係小学雞,咁你更加係小学雞,挑引既人係你,而吾係我,仲有我同樓主講野又關吾關你事?爆一次粗之後又爆多次。最後我從來都吾上高登,吾好自以為爆粗就好威,話你傻仔又怕你嬲,乖~Good Boy(摸頭

評分

miracle_chan -5 連帖,請善用「編輯」功能

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古真係多奇人異士,明明用哂d高登term小人阿媽都話無
唔講我真係信你係98出世
回復 支持 反對

好似有d離題,咁啦,我整左個韓國21分上帝推火炮塔出黎16分半上城,21分頭上帝
拜占雖然好易升,但同殺拉森一樣 ...
伍大少 發表於 16-6-2010 00:01

樓主睇下我依個save

評分

miracle_chan -5 連帖,請善用「編輯」功能

查看全部評分

回復 支持 反對

算喇一人小句
講多錯多
講少錯少
何苦要係到晒時間嘈呢?
回復 支持 反對

唔講我真係信你係98出世 ...
伍大少 發表於 15-6-2010 18:48

嗯,真多奇人異士,你覺得似高登d語句,就證明你經常上la
咁鍾意上高登,就吾好黎nakuz la
唔講我真係信你係98出世<<<傻仔吾好嬲la
仲有我同樓主講野又關吾關你事?<<<<<答左先 ok?
我冇小老 母,找出證據來oK?<<<答埋邊一句 ok??

評分

miracle_chan -5 請小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唔講我真係信你係98出世 ...
伍大少 發表於 16-6-2010 02:48

我睇哂全文,明係你唔岩先就唔好大條道理喇
你唔講句粗口先,會比人圍插?
junyangchen001果句先撩者賤用黎話你就真係岩哂
回復 支持 反對

好笑 有得出村同上帝就一定係綠亞既 唔比係兵堡,evo果d 搞笑
喔 某人做咩不停地開新ac呀? 怕唔夠串開新ac ...
ken021315 發表於 15-6-2010 23:08

樓主:「今日同條友打.. 佢用殺拉,21分就升左帝... 我18.19分果陣重要出左3隻肉馬亂佢,殺左佢3,4隻村..
有冇可能?」
分析一下紅線關鍵字眼

論evo
1.18,19分鐘會唔會出得3隻肉馬亂佢呢??? (evo無限量出兵,又點只得3隻肉馬)
2.evo 18.19分鐘竟然比人殺3~4隻村??? (有能力殺村既,自然可以滅埋塔,我唔信人地唔識將d村民放入塔)
3.evo 21分鐘升帝,係好平常既事,10個有8個都做得到
我就唔信evo 21分鐘升帝可以令樓主O嘴

論兵堡
樓主18.19分鐘殺3隻村,但條友21分鐘升帝
兩件事相併起黎已經好矛盾

就以上條件
我覺得,樓主就算唔係講緊綠亞
都同隨機地圖遊戲有關鍵
冇咩可能係兵堡,evo個d劇情
回復 支持 反對

回kenex
我唔同你討論其他遊戲,有冇21分鐘升帝,18分鐘肉馬,殺村呢d成份

但你睇返自己最初#8回應樓主#1留言,內容如下
係evo入邊,21分前上帝係好正常既事

就算伍大少 所講既綠亞有錯
都唔見得你所講evo係岩
你自己諗下你自己有冇錯先好罵人
回復 支持 反對