打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 整龍天符,陣法陣型屬套(+0) 整到破產

說龍天廢的人.強也有限!別用明兇來跟它比..明兇跟龍天比打天根本就無得比..
回復 支持 反對

grace9314 發表於 30-1-2019 10:43
明凶招直線技的而且確大過一般直線技好多
唔同日男 花3果D 技既中間有空位
不過龍天範圍傷害穩定就真既

龍天傷害係5.5-6.0W 1HIT        虎天係4W幾X1HIT 極限的
回復 支持 反對

grace9314 發表於 11-2-2019 13:39
你打咩怪5.5-6w 1hit? 有圖?有片? 有屬性傷?
打相同既地怪 同級別既裝備 虎天總傷害一定比龍天總傷害高
...

我打怪的時候.數字係咁樣顯示的..我照講-,-
回復 支持 反對

第一 龍天係屬於後期英雄.好吃兵陣同裝備.第2 傷害數字係跟據屬性相克的怪物去做對比的 無人會羅隻龍天去打3尾的,呢個係正常人的思維. 範圍來講虎天比龍天大 攻速來計 .虎天快過龍天少少 .普通玩家來講.虎天會容易用D . 龍天呢隻英雄勁唔勁就係要睇點運用.係未開放神仙谷的時候.我都係用龍天打帝3的 .打5隊水蛇都係30秒內.廢唔廢真係見人見智..
回復 支持 反對

henryns 發表於 19-3-2019 11:13
點解我之前睇唔到你回既......好神奇...早幾日17號左右..突然見到7/3.......好得人驚......

1.係...但係 ...

我龍天7000幾敏呢...依家打5隊水洞怪都係30秒左右
回復 支持 反對

有時候我會去水洞打海神女(呢排用雀天升)..可以去偷竊下我^^ 其實我好想放D相片上來....但唔識整細D相的容量.所以放唔到.有無人教下?

有人教我了^^

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對