打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 整龍天符,陣法陣型屬套(+0) 整到破產

龍天要250加裝備好靚先會開始強 所以係最貴養既一隻天王
回復 支持 反對

其實龍天同明凶都唔廢 只係一隻易養一隻要貴養
龍天有高級玩家出個post(想知出處自己搵)
龍天要250lv先是開始首先要完美合之後就係燒錢作業,龍天個身裝備先係重點想佢勁起碼都要用拔都套連戒指(修羅套大家自己睇樓主個隻就知道sorry樓主不是有心)
想龍天更上一層樓就用自己個名天王套加拔都戒指
仲要有天王符加屬性套,陣法,朝凶 先會勁
但對比係其他天王 就真係貴好多多有差不多效果
明凶開始合係貴 但成型後可以平養 但冇再提升空間
回復 支持 反對

但是現實在巨商看到的傷害數值和推算 的而已確虎天佔優

但龍天優勢在於天地通殺

我引用 大大既資訊 想講 龍天既重點係天地通殺一隻有齊打天打地功能 官方唔會咁好人比龍天過強架。用虎,雀天,龜天打地怪同龍天打地怪比冇得比 所以每一隻天王都有定位 唔好一野就打死佢話佢廢

回復 支持 反對

無錯 龍天係天地通殺, 但我講既廢只係佢傷害量廢 對比其他天王
佢功能夠全面 (其實都夠打哂巨商現有既怪)

如果依位大大咁講我都唔知講咩好
事實上龍天真係計攻擊傷害上係4隻天王黎講最低天既
(唔計爆擊個下) 所以我之前先講要貴養 因為想佢好似
其他3隻天王咁既攻擊力 要有靚既裝備先做到。
想要天地通殺又要勁你估咁易呀!比錢啦(官方)
回復 支持 反對

用龍天同其他天王比 我都要認同上樓既講法
正服黎講龍天比較起其他3隻天王係清怪上(除打天)
係差左少少。。。。。唔解釋,明凶依隻野由出個時
就已經係官方親生仔啦 佢幾時有廢過 一開始個時就
可以係本陣(屋企)出技車到全地圖都打到已經好屈啦
傷害仲唔低。。。你地對比下其他3隻凶出技個位置同範圍
覺醒之後仲可以打天。。。。開始個下仲70%傷差啲仲勁過天王
之後先轉番50% 都咁屈 同樣價錢搞隻明凶低玩啦!
回復 支持 反對

40# 大大講既打暴走天怪見真章 我覺得幾岩
咁先係龍天真正既用法
回復 支持 反對

樓主一出依個post 就引晒我地對龍天不滿既人出現 但咁啵下個版本火既天怪又多又勁 明凶係
克屬既情況下可唔可以做到現時水平 到時就見真章啦
回復 支持 反對