打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 究竟幾多人識簡岩著裝備

arhoronald 發表於 11-5-2017 22:39
全智明女 天照套 除左打蒙古之外 升lv未死過主咁濟
依句如果我沒理解錯係升LV除左蒙古唔會死主,
咁你升LV ...

睇黎你真係唔係好識中文lol
我講咁耐都係話我係我升lv ge地區基本上好安全(冰城/黑肥)
你打提3蒙古升係好威好勁 比個叻豬印你
但係就係唔係好明 如果唔係你升開ge地方升lv ge 人就唔算升lv
咁我林你咁睇就會冒犯左好多係唔同地方 甚至係冰城升到250ge玩家lol
'自己永遠是對的' 呢個概念係 普遍土豪同埋小朋友搵唔到其他理據support自己而亂黎ge做法
我從一而終無意批評任何玩家其他可行ge方法 就係唔係好明點解呢位玩家用意何在lol
回復 支持 反對

terry199727 發表於 12-5-2017 04:15
我講咁耐都係話我係我升lv ge地區基本上好安全(冰城/黑肥)
你打提3蒙古升係 ...

我都唔知邊個唔識中文..,我都話如果你升LV既地方就係得(冰肥)同黑肥,未係我錯羅
你死要嘈,睇來你真係要補補中文
同埋我重來沒講我永遠是對的,只你話帶我升LV,但係你升LV既地方,都係我D唔升LV既地方
姐係你打開冰肥都唔會想反去打食魂咁解姐
同埋人地講緊升LV既地方用咩裝著好有提其他物攻高地方
跟住你同人講(全智明女 天照套 除左打蒙古之外 升lv未死過主咁濟)
姐係咩?代表除左蒙古之外我升LV沒問題
我唔知我理解能力有問題定係你表達能力有問題
同埋我唔會再回你咁沒意義既討論
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 12-5-2017 06:25
我都唔知邊個唔識中文..,我都話如果你升LV既地方就係得(冰肥)同黑肥,未係我錯羅
你死要嘈,睇來你真係要補 ...

所以有人可以打3隊狼王 有人1隊都唔夠打
回復 支持 反對

ko59595 發表於 11-5-2017 23:55
蒙古未出之前 提3都算係最高階既練功地點
https://www.youtube.com/watch?v=FYB-2n30wRs ...

你就好 有人陪你升LV  我呢D毒能得自己1個 所以連3隊都未必夠打
回復 支持 反對

你就好 有人陪你升LV  我呢D毒能得自己1個 所以連3隊都未必夠打
這位師兄唔洗咁灰既 玩巨商都知冇人陪打多架口啦
對巨商有愛先玩 如果怕悶咪轉下其他game囉
回復 支持 反對

terry199727 發表於 12-5-2017 04:15

睇哂咁多留言, 感覺唔到人地有咩特別針對你既意思 :

"全智明女 天照套 除左打蒙古之外 升lv未死過主咁濟"

個人解讀:
        >> 除蒙古, 其他地方升等都未死過咁濟
                >> 姐係打過咩地方無死過呢? 會唔會打黑肥唔使死? 打飛機都得? 白馬都無問題?
        >> 個人會覺得咁樣唔死之下既可能性:
                >> 打一隊 (樓主提出既)
                >> 生死左主
                >> 好高等金巨+龜符+精靈
        >> 結論: 個人都覺得係打一隊既可能性多啲

樓主基於你呢句野去猜測你係打一隊, 好合理, 都俾左更多資訊, 睇唔出有咩撩交ai既意思
另一位師兄都只係想表達出, "因為你呢句野, 樓主先分析為打一/二隊, 並無撩交ai", 你就想問人識唔識中文, 我就覺得佢識既~       

綜合黎睇, 真係覺得人地一開始係俾意見多, 而唔係有心針對, 真係唔使咁敏感

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

個人覺得, 今時今日平衡抗真係好緊要, 唔單係為升等, 做任/打王/帶新手, 呢啲情況下兩抗需求都高, 單抗高唔係唔得, 但局限性真係好高
回復 支持 反對

henryns 發表於 12-5-2017 07:15

雙開幫到你阿,雙開單機都係單機,再唔係3開,都幫到你
回復 支持 反對

beasilter 發表於 12-5-2017 08:58
這位師兄唔洗咁灰既 玩巨商都知冇人陪打多架口啦
對巨商有愛先玩 如果怕悶咪轉下其他game囉  ...

岩阿玩巨商都係沖完個陣跟住拿去試野,試野3分鐘就88
我好多時升一個陣要幾個月,但拿去玩真係唔洗10分鐘
我升完隻225版拿去打天BOSS,跟住就長期掉倉,未拿過出來
回復 支持 1 反對 0

henryns 發表於 12-5-2017 07:15

呢樣的確係 一入GAME就入左個台灣大團 大家都好熱心教我玩 自己又再研究下 所以好快上手
回復 支持 反對

我無意去批評你玩法, 但係以我所知黑肥都有物攻技能 當然威力同提3差得遠, 明女著天照套再加上你全智 姐係少血 真係唔會死?
回復 支持 反對