打印 上一主題 下一主題
收起左側

有冇可能21分升到帝王?? 睇到我O哂嘴

關閉 [複製鏈接]
改左好耐喎
伍大少 發表於 15-6-2010 15:08

我問侯完你牙媽,
之後我收返頭先果句話,就吾叫爆粗??
爆左粗就係爆左粗

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
miracle_chan -5 請小心用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

弒君/死鬥梗式都係玩隨機地圖架喎........
伍大少 發表於 15-6-2010 15:20

係隨機地圖又點,但吾係你提出黎
你只係提出6ar,真正提出隨機地圖既係pk456456
回復 支持 反對

回復  kenex

隨機地圖都只係其中一個例子-.-
書比d例子先多
pk456456 發表於 15-6-2010 15:25

太多種類了,6ar 只係其中一個例子
回復 支持 反對

以下係好奈之前的回應
不過個版話最多發5個貼

係架 連我自己都唔知個密碼
我又唔使登出GE

我係見到有班冇 ...
AEWE 發表於 15-6-2010 16:10
比D邏輯黎喇,哥哥仔,你數學老師有無教過你近似值同真確值呀?玩法差吾多吾等同一樣,另外少人玩吾代表無人玩oK?你老豆同我系男人,就等同I am YoUr father(傳來陣聲音 啪啪啪啪……

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

你無啦啦講埋d意義等同小人老媽o既語句,前幾頁你搵人老媽做例子已經唔岩
依家仲係要重施故技,你都幾無品下 ...
伍大少 發表於 15-6-2010 17:28

咩小人老媽呀?你諗左格離吾關我事,oK?你話我攞老媽做例子吾岩,但你爆粗又點?我邊句有小老媽?最後,我特登改个出生日期做1998年既原因係為左睇下D傻仔自以為大個仔既衰樣

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

你無啦啦講埋d意義等同小人老媽o既語句,前幾頁你搵人老媽做例子已經唔岩
依家仲係要重施故技,你都幾無品下 ...
伍大少 發表於 15-6-2010 17:28

第一,我冇小老 母,找出證據來oK?

第二,吾好咁無知,你覺我係小学雞?如我係小学雞,咁你更加係小学雞,挑引既人係你,而吾係我,仲有我同樓主講野又關吾關你事?爆一次粗之後又爆多次。最後我從來都吾上高登,吾好自以為爆粗就好威,話你傻仔又怕你嬲,乖~Good Boy(摸頭

評分

miracle_chan -5 連帖,請善用「編輯」功能

查看全部評分

回復 支持 反對

樂古真係多奇人異士,明明用哂d高登term小人阿媽都話無
唔講我真係信你係98出世 ...
伍大少 發表於 15-6-2010 18:48

嗯,真多奇人異士,你覺得似高登d語句,就證明你經常上la
咁鍾意上高登,就吾好黎nakuz la
唔講我真係信你係98出世<<<傻仔吾好嬲la
仲有我同樓主講野又關吾關你事?<<<<<答左先 ok?
我冇小老 母,找出證據來oK?<<<答埋邊一句 ok??

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

回kenex
我唔同你討論其他遊戲,有冇21分鐘升帝,18分鐘肉馬,殺村呢d成份

但你睇返自己最初#8回應樓主#1留 ...
tommytomy 發表於 16-6-2010 04:23

其實吾關岩吾岩事
係9#果到佢開頭係打左句粗口話我
你睇返28#果張圖就會見到
如果佢吾挑引我,我係吾會話返佢
就算我 所講既evo有錯
都唔見得佢所講6ar係岩 see see↓
8#粗口金句

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
miracle_chan + 1 如會員PM粗口內容,請直接「站務區」內「投 ...

查看全部評分

回復 支持 反對