查看: 33018|回復: 69
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Rurika black 初來(?)報到

大家好~我是rurika black
或者大家對我的認識是來自....友壇﹖(或者...也算是)
事實上我真正的身份是runescape一個玩家

希望大家可以多多指教,重新認識一個普通會員的rurika black
回復

Hi
CAT GIRL LOL ))
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

非常歡迎你加入我地, 正所謂此處不留人, 自有留人處,
girl 開開心心係樂古同我地一齊去 monster hunting,
呢到唔會有人帶你去 hunting 係想你死的, 呢個果個都係為左
搵錢先 monster hunting, 唔需要你去做 tanker 的....
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

welcome ar...
實撐妳!

恭喜妳加入我地.....

離開Myorz係明智嘅選擇... 自己友都玩內控
一班冇人品 冇文化 冇智慧嘅白痴 不lun疾知所謂嘅垃圾

狗咬狗 < - - -   Myorz文化
叫班7仔搵塊鏡照下自己專容先啦....

一日有我地喺到   班低等生物唔洗指意有訂企

起來!nakuz的人們! 我帶頭攻入myORZ 個狗竇度....

報名名單:
1.Lewis
回復 支持 反對

希望這裡不令你失望,能帶給你自由、愉快的討論。

除了我以外,這裡大部份會員是待人以禮、談笑風生的。
回復 支持 反對

Hello , Rurika Black , 大家人人都好歡迎你加入我地 Nakuz 依個大家庭阿。

有問題可找我,你可以叫我 Undead / Bon ,

My Msn : Bonbon9999992003@yahoo.com.hk
回復 支持 反對

Hello , Rurika Black , 大家人人都好歡迎你加入我地 Nakuz 依個大家庭阿。

有問題可找我,你可以叫我 Undead / Bon ,

My Msn : Bonbon9999992003@yahoo.com.hk
Hk_Alexander 發表於 16/6/2009 03:04 PM

黑社會大佬式的自我介紹 ???

欠了一句「你以後就跟我搵食啦 !!」
回復 支持 反對

黑社會大佬式的自我介紹 ???

欠了一句「你以後就跟我搵食啦 !!」
燎原火 發表於 16-6-2009 15:12

._. 搞GAG中?

WELCOME, WHO ARE YOU?
回復 支持 反對