打印 上一主題 下一主題
收起左側

1p使用作弊檔、亂踢人

原帖由 HowDareYou 於 17-1-2008 11:46 PM 發表
講真, 我到依家唔明你玩我開咩BUG檔,
我只係想知我個檔有咩問題,係咁多,
我頭先開返我玩既檔真係個個咁CHECK, 真係完全無徵兵
唔信版主你自己慢慢再CHECK多一次,

仲有, 你認為我03:24 有32隻兵行到去咁岩2P門口去緊4P有咩問題??
唔通03:24仲未有32隻兵??

不過,版主既然依家告定我真係有開BUG檔咪算囉
打機只不過係求娛樂
加上我係另一個POST又俾人屈, 有人抄我名亂棄
呢2個POST同時都成立真係令到我有少少唔憤氣囉
講真, 一直以黎我對該投訴區一直有D意見,我諗版主都應該睇過
希望下次唔好信哂所有樓主講既野
有時 1P真係真係無辜唔知情咁開左 你地正所謂既BUG檔
我玩咁多次都無人話過個檔有問題     希望版主認真D CHECK下1P係咪真係本身有徵兵..

個檔只有1P才升了徵兵技術
同時只有1P出成吉殺敵只需1500人出哈囉2800人

03:24所有正常既檔係出到32隻或以上西征
但因同盟文明不同而會導致出兵快與慢

我用番你地個場1-8p文明測試
03:24是不能夠去到咁岩2P門口

我有記錄到自己看= =

已記錄遊戲 - 17-Jan-2008 22`16`41.mgx

455.16 KB, 下載次數: 20

回復 支持 反對

原帖由 Gest 於 17-1-2008 11:31 發表
都事隔咁耐你叫我諗返起果場詳細情形,  我同你都未必記得, 至於6p係塞黎的。。
我開帖係因為我自身認為版主唔會開bug檔, 因此我認為呢位版主帳號被人盜用, 所以我先貼出黎要求查證, 圖得幾張睇過就算。
我重申我冇 ...

你根本就係度講大話!!
你自己土火唔係都生左40隻出緊去咩?
1p西火32隻speed又快過你行到出去好正常
你40隻土火,慢人地8隻,自己又行得慢
梗係出唔到去啦

所以你提出既證據不成立
仲有你可唔可以講下點解唔同文明會對1p生兵快or慢會有影響
據我玩左4年aoc既經驗得土先可以令到西出兵快
唔通維波中法果d文明都得??

回復 支持 反對

原帖由 HowDareYou 於 17-1-2008 23:46 發表
講真, 我到依家唔明你玩我開咩BUG檔,
我只係想知我個檔有咩問題,係咁多,
我頭先開返我玩既檔真係個個咁CHECK, 真係完全無徵兵
唔信版主你自己慢慢再CHECK多一次,

如圖所示就可以發現徵兵技術,  我諗你都係唔知呢個bug檔先開姐。
投訴區設立係為左警戒犯規人士,  以表示樂古對戰區只歡迎正檔劇情,  增加各作者同埋玩家的信心。
當中可能有誤會同埋有人真係唔知道開左作弊檔,  所以都設立自首 +上訴區。

原帖由 囤囮囫圁圚 於 18-1-2008 07:39 發表
你根本就係度講大話!!
你自己土火唔係都生左40隻出緊去咩?
1p西火32隻speed又快過你行到出去好正常
你40隻土火,慢人地8隻,自己又行得慢
梗係出唔到去啦

呢位人士你有誤解。
事後我係自行用無徵兵的場文明選西班牙, 並非土耳其, 發現03:24分時要32隻西班牙征服者跑到該地方係無可能的事。
生兵影響好像只有加快無減慢,  而有冇必要用我指定文明其實係無的,  但既然你明只有土耳其令西班牙有加成,
咁你更應該明白指定文明係表示個實驗做得更仔細。
回復 支持 反對

其實兵堡好多有cheat..
加上個名差唔多
好難分辨
可能個1p之前入人地場比人cheat都唔知
回復 支持 反對

原帖由 ○•神之箭●◎ 於 18-1-2008 12:05 發表
其實兵堡好多有cheat..
加上個名差唔多
好難分辨
可能個1p之前入人地場比人cheat都唔知

嗯嗯。由頭到尾1p其實唔清楚個檔係有徵兵,  所以我都覺得佢係無心開的。
回復 支持 反對

兵堡太多檔,亂到七彩,宜家出左樂古版既兵堡...希望會有改善。
回復 支持 反對

好難有改善..
無辦法完全根治
回復 支持 反對

事件已過, 我的確唔知該檔係有bug  無奈最後都係成立,
強調事件只係我個別事件,絕對唔影響其他版主任何聲譽
已把個兵堡連線網意見告知版主,請考慮.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

to#49 人地講佐唔小心 仲咁多野講

我就唔信咁多1p位 開既場一定無bug or從來無開過bug場  一兩次 實有既   點知邊個有邊個無bug喇

你覺得自己好有品  凈係識亂棄既人唔好出聲喇   
亂棄好好玩@.@ << 一入game就亂棄
雖然無證據造你亂棄  不過我見過你個名亂棄@@    (又可能唔係你呢 人地用你名)

我:小茶   <<同我打過人既人都知我係咩人   唔係似d亂棄既人至少

plx:唔係針對人 唔係想罵戰-__-  討論你人格

回復 支持 反對