打印 上一主題 下一主題
收起左側

冇品1p亂呾t人

阿張飛
同你嘈緊果個人係投訴人....
唔係被投訴者
姐係同你一齊做鬼果個人= =
回復 支持 反對

原帖由 不動翼 於 6-7-2008 11:28 發表
係我打錯,你話人小朋友,你自己大朋友?

話你小朋友係想話你知唔好咁鐘意引起罵戰
你所講既野都好容易引起罵戰
回復 支持 反對

原帖由 kenex 於 6-7-2008 20:43 發表

話你小朋友係想話你知唔好咁鐘意引起罵戰
你所講既野都好容易引起罵戰

我想講果個人唔係我,係你明唔明?我應同樓主,你明唔明?再加上你冇啦啦話我?你咁樣post,都唔知你post我定1p,你post果到話我,1p食反就係踢你?我話你29係估你棄呀明唔明呀,你係咪文盲?我有打(?)架,唔識睇唔好嘈。

回復 支持 反對

原帖由 不動翼 於 7-7-2008 02:00 發表

我想講果個人唔係我,係你明唔明?我應同樓主,你明唔明?再加上你冇啦啦話我?你咁樣post,都唔知你post我定1p,你post果到話我,1p食反就係踢你?我話你29係估你棄呀明唔明呀,你係咪文盲?我有打(?)架,唔識睇唔好 ...

1.kenex係投訴人,佢投訴緊8p,佢冇話果個人係你
2.你認同樓主=認同kenex,因為kenex根本係樓主
3.佢冇無啦啦話你,在第3個回覆lla吹水搞gag話1p係唔係試bug,而kenex在第5個回覆只係答佢一定唔係,之後你就唔知講咩,又屈人
4.你有眼睛識字的話,都看到標題kenex在投訴1p
5.佢投訴內容有提及過1p係食飯先踢人,please refer to page 1
6.你話人29又文盲,我覺得你好冇禮貌

誰是小朋友?請拿著門票對號入座吧...
回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

話人29者自己29,我只係同佢吹水,我知kenex係樣旅,個lla吹水搞gag唔比?我有屈人?我同佢識架,真係o曬咀。我都覺得你好冇禮貌,我post完就睇到你話咩小朋友?你大過我就大曬?佢入面又唔知講我定1p你明唔明?1p食飯先踢人,咁係1p冇品,我之前都話估佢亂棄,睇係       估       佢亂棄,唔係話佢亂棄,佢話打粗口,我唔知1p有冇打粗口啦,但我就打左29呢2個字+?,佢表達唔好,你明唔明?加上我唔想再曬時間同你嘈落去ok?
回復 支持 反對

我只係解釋俾你聽,我都唔想同你嘈,回到主題,討論冇品1p吧
回復 支持 反對

原帖由 不動翼 於 7-7-2008 03:37 發表
話人29者自己29,我只係同佢吹水,我知kenex係樣旅,個lla吹水搞gag唔比?我有屈人?我同佢識架,真係o曬咀。我都覺得你好冇禮貌,我post完就睇到你話咩小朋友?你大過我就大曬?佢入面又唔知講我定1p你明唔明?1p食飯先踢 ...

我完全冇回應過你#2果句
係你自已為事,當我回應其他人果d野係話緊你
你又明未呀??
回復 支持 反對

回復 17# 的帖子

你話緊我,姐想引起罵戰姐?你講係唔係就得,我唔係好想引起罵戰,咁你打字太串。
回復 支持 反對

原帖由 不動翼 於 7-7-2008 06:22 發表
你話緊我,姐想引起罵戰姐?你講係唔係就得,我唔係好想引起罵戰,咁你打字太串。

邊到有串
你問我地d人明唔明
我問問你姐
有咩問題??
回復 支持 反對

潛左水咁耐= =
原黎不動翼唔係果個8p?
而家係投訴1p....
樓主係7p
姐係同不動翼做鬼果個= =
張飛哥(不動翼)
你唔係話你叫張翼德-張飛咩 ==