查看: 20576|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴]進化論1,3 ffa 1p玩破壞者bug

件事係咁既:呢場ffa原本都係冇野既,到最後死剩我,3p,1p。咁佢地就打啦,3p爆kill死左,之後1p就攻我啦,攻左約10分鐘,佢都係攻我唔入,之後,佢就先放d闊入黎,我就打佢d闊啦,點知佢係後面衝左”成群”破壞者出黎,就係咁整死左我啦 (PS:佢黎破壞者之前幾分鐘我攻過佢的,佢就係果時1300kill左,果時我係冇見到任何一隻破者的,而佢咁岩1300kill,所有木係冇晒的,所以冇可能買到破壞者)

總結上圖,我估佢應該係用del果時bug d破壞者出黎(d破壞者血量同攻擊力係同上圖一樣),我唔知道佢點樣bug出黎,希望作者可以修正一下 ( PS:一定唔係改圖,因為我入呢個場果時肯定冇down到野,之後我搵番d劇情,入面只得一個正版進化論1,3,而且我開波果時都睇清楚晒1p既設定,係冇開到cheat既)

佢既ip係:218.102.156.95
AOC名係:舞影乂雪櫻花
拉人圖:冇(因為我唔係投訴佢開bug檔,而係當佢係2-8p玩bug咁投訴)(+上我唔記得左影=.=)

就算因為冇拉人圖而扣分,我都要投訴佢,因為實在太冇品了,而且我仲希望作者可以修正左佢=.=

回復

個BUG幾型下啵....
回復 支持 反對

明顯改檔-.-無可能隻隻都3萬攻\
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 #4 瘋人院 的帖子

咪話型囉-_-
用BUG可以隻隻3萬攻-.-
回復 支持 反對

我認住佢........
回復 支持 反對

我想係到講,我就係呢個 1p
我絕冇改檔,樓主都有講過我並非有改檔之嫌。
我係用正板檔玩既bug , 真是的bug檔的話樓主又點會唔擺個bug檔上黎?
如果這玩法是第一次擺上官方,希望可給我一次機會,
( ps 一係希望作者研究一下我點做呢個bug,再進行修正。)  
不過我好似聽聞過  slient fix 1.3 係最係一個板本 -0-
回復 支持 反對

原帖由 惡神 於 29-9-2007 08:46 發表
明顯改檔-.-無可能隻隻都3萬攻\

你試下營爆 跟住禁個d爆炸物 你會見到佢地係叫破壞者 同時攻係100+30000
回復 支持 反對

回復 #9 天月﹏ 的帖子

我奇怪緊血量
回復 支持 反對

自爆D破壞者黎 - - gg
回復 支持 反對