樂古Nakuz

標題: 台巨 GM終於做野 [打印本頁]

作者: Manlok0312    時間: 25-6-2018 06:13
標題: 台巨 GM終於做野
24號一日封咗17頁ac
呢次抵讚
只限呢次
作者: henryns    時間: 25-6-2018 07:33
上次我都係咁諗
作者: rexho1314    時間: 25-6-2018 08:34
係邊到可以睇??
作者: 沒有你之後    時間: 25-6-2018 08:51
唔封唔得.不停召憤怒boss.搞到係甘死ser
不過都要讚下gm
作者: Manlok0312    時間: 25-6-2018 09:28
rexho1314 發表於 25-6-2018 08:34
係邊到可以睇??

官網左上角,有個"停權名單"
作者: 回到首頁    時間: 25-6-2018 10:18
即係証明佢地係有能力封人,只係唔做,仲要讚佢地-.-"

一個5係影響到自己情況既代理,都5肯去盡下自己責任

咁既代理真係垃圾到極點!!!
作者: kong275327134    時間: 25-6-2018 10:36
呢17頁可能只係幾個人同時多開 轉過粒IP 第二日又開返晒咁多個AC
作者: wongkamho    時間: 25-6-2018 11:40
你去D王區望真D, 又係一堆堆外掛
作者: Manlok0312    時間: 25-6-2018 12:08
至少係知道呢隻game仲有GM,同GM會係星期日返工 haha
作者: kafu1234    時間: 25-6-2018 12:38
半夜都有人番工1點
作者: Hector    時間: 25-6-2018 13:14
只是不做事...GM有權力鎖外掛的
作者: 小妍~    時間: 25-6-2018 16:30
鎖左幾百隻分身你就滿足啦
作者: NeojulianEX    時間: 25-6-2018 18:04
治標不治本
作者: 回到首頁    時間: 25-6-2018 19:07
不是權力問題 是能力問題 有權力封但他們沒能力封,值得原諒!
作者: 回到首頁    時間: 25-6-2018 19:08
有能力封 但不去封 非常可恨 要知道分別在哪
作者: Manlok0312    時間: 25-6-2018 19:33
今日又封多8頁
作者: between    時間: 25-6-2018 20:28
封帳的確冇用

一係你搞實名認證,手遊既體力制,舊時既防沉迷,或者取消交易系統,大家齊齊單機
作者: 小妍~    時間: 25-6-2018 22:41
回到首頁 發表於 25-6-2018 19:08
有能力封 但不去封 非常可恨 要知道分別在哪

反正不能治本,索性標都不治了
作者: 小妍~    時間: 25-6-2018 22:42
between 發表於 25-6-2018 20:28
封帳的確冇用

一係你搞實名認證,手遊既體力制,舊時既防沉迷,或者取消交易系統,大家齊齊單機 ...

體力制,外掛一定又會破解, 實名制(要UPLOAD埋身份證)就最好,睇佢地有幾多個身份證
作者: libra小黑    時間: 25-6-2018 23:40
小妍~ 發表於 25-6-2018 22:42
體力制,外掛一定又會破解, 實名制(要UPLOAD埋身份證)就最好,睇佢地有幾多個身份證   ...

跟韓國立法  用外掛犯法咪得囉
作者: 小妍~    時間: 25-6-2018 23:55
libra小黑 發表於 25-6-2018 23:40
跟韓國立法  用外掛犯法咪得囉

你諗太多
作者: kafu1234    時間: 26-6-2018 00:12
動作太慢
作者: wongkamho    時間: 26-6-2018 11:03
睇下維持到幾耐先算啦, 1年得果1,2次大動作
D外掛當休息幾日姐..

最重要係佢肯持續就好,,,,
作者: yungkong2    時間: 26-6-2018 11:15
封完一樣無怪打都叫做野?=.= 已經誇到個個外掛都著緊太皇甲啦喎
作者: 狗龍X    時間: 29-6-2018 00:40
yungkong2 發表於 26-6-2018 11:15
封完一樣無怪打都叫做野?=.= 已經誇到個個外掛都著緊太皇甲啦喎

你好明顯根本冇on過,外掛係唔會浪費時間著甲,清一色係朝女同日女。
另外不如大家估下邊D城主比人封左ac?我先,祖屍遺耳。
屁王係機會啦,你快啲on返証明你冇用掛啦,我今次會同妍燃,細天一樣樣撐你冇用掛,如果你冇比人封
作者: 小妍~    時間: 29-6-2018 01:03
狗龍X 發表於 29-6-2018 00:40
你好明顯根本冇on過,外掛係唔會浪費時間著甲,清一色係朝女同日女。
另外不如大家估下邊D城主比人封左ac ...

我有懷疑過係咪屁王比左過頂綠帽你帶   BTW 純粹講笑 唔好咁認真
作者: 小妍~    時間: 29-6-2018 03:02
d城投到幾萬億果d帳封左未
作者: a27187266    時間: 29-6-2018 07:34
今次D掛好似玩得太大...
作者: 狗龍X    時間: 29-6-2018 08:56
小妍~ 發表於 29-6-2018 01:03
我有懷疑過係咪屁王比左過頂綠帽你帶   BTW 純粹講笑 唔好咁認真

我最憎人做左又唔認,同居然又有其他人亂撐姐。利伸冇親眼見過佢用掛,但有啲野真係唔洗親眼睇到。重點係仲要講到我屈佢咁
作者: 狗龍X    時間: 29-6-2018 09:03
a27187266 發表於 29-6-2018 07:34
今次D掛好似玩得太大...

跟據我一路都有留意事情發展,事件係發生向為正義而發聲投贏左好叻洞悉先機既屁王漢陽城後2至3天開始發生勁多外掛,唔知成件事嘅主謀,係米我所諗咁
作者: yungkong2    時間: 29-6-2018 11:05
https://youtu.be/a1KoqzS2C44  懶得著甲?=.=
作者: 小妍~    時間: 29-6-2018 12:06
狗龍X 發表於 29-6-2018 08:56
我最憎人做左又唔認,同居然又有其他人亂撐姐。利伸冇親眼見過佢用掛,但有啲野真係唔洗親眼睇到。重點係 ...

邊有賊會話自己係賊
作者: +plzza+    時間: 29-6-2018 15:58
封埋D小號有咩用姐 值錢野一早過走晒

作者: 狗龍X    時間: 29-6-2018 22:07
小妍~ 發表於 29-6-2018 12:06
邊有賊會話自己係賊

當初樂古話做野抵制外掛,我話有啲明顯係既就禁左佢,我話屁王同祖屍十成係掛狗,第一個封左佢地兩個就岩。你就仲撐佢話如果屈左佢咁佢好慘。
作者: arhoronald    時間: 30-6-2018 01:57
狗龍X 發表於 29-6-2018 22:07
當初樂古話做野抵制外掛,我話有尐明顯係既就禁左佢,我話屁王同祖屍十成係掛狗,第一個封左佢地兩個就岩 ...

講依d...佢係掛係人都知,你講左出來,所以未覺得成件錯晒明?
作者: 狗龍X    時間: 30-6-2018 15:24
arhoronald 發表於 30-6-2018 01:57
講依d...佢係掛係人都知,你講左出來,所以未覺得成件錯晒明?

當初講到話要幫手打擊外掛。要大家提意,我提意捉左兩隻大掛狗先。當時我點知原來樂古係講下,冇諗過做,仲根本想幫住屁王同祖屍佢兩個。所以根著好多狗跳出黎護主,話咩如果屁王唔係外掛,打擊左佢,屁王米好很可憐。最後屁王驚死冇人知佢用掛咁,出左篇潮文,自認係首富,全因為洞悉先機,冇用過掛。人唔笑狗都吠。點知出完呢篇文幾個版主沖出黎,又封人又禁人。
作者: 小妍~    時間: 30-6-2018 20:02
狗龍X 發表於 29-6-2018 22:07
當初樂古話做野抵制外掛,我話有尐明顯係既就禁左佢,我話屁王同祖屍十成係掛狗,第一個封左佢地兩個就岩 ...

樂古係抵制外掛,唔比外掛係到做買賣搵食,早前已經設立版規限制左佢地 (例如唔比賣某些兵種等等),但唔會做到有用外掛既就唔比上樂古,亦唔到我地黎裁定任何人有無用外掛。
作者: jchiu312    時間: 1-7-2018 14:48
加油努力!
作者: wongkamho    時間: 1-7-2018 15:19
小妍~ 發表於 30-6-2018 20:02
樂古係抵制外掛,唔比外掛係到做買賣搵食,早前已經設立版規限制左佢地 (例如唔比賣某些兵種等等),但唔 ...

限制同抵制兩回事黎

有抵制外掛就唔會係交易區見到D外掛仲係度賣野同代升啦

又話唔會做到有用外掛就唔俾上樂古, 又話抵制外掛...

我只係覺得你句說話, 係同外掛講, 用還用, 都要俾返少少路仔其他玩家行就ok

正如上面幾位所講, 有D外掛已經大家都心照

唔係要你真人望住佢係電腦前面用外掛先叫證據嫁..

作者: 狗龍X    時間: 1-7-2018 19:07
小妍~ 發表於 30-6-2018 20:02
樂古係抵制外掛,唔比外掛係到做買賣搵食,早前已經設立版規限制左佢地 (例如唔比賣某些兵種等等),但唔 ...

點解c服咁多人玩?係因為人地講得出做得到(雖然我最僧人破壞知識產權。)點解樂古小左咁多人,係因為你地口講果套,心同行動冇做果套。唔比賣某兵種,就叫抵制外掛。根本就應該趕走呢班hihi.
咩叫但唔會做到有用外掛既就唔比上樂古,亦唔到我地黎裁定任何人有無用外掛。你可以裁定我有冇犯版規,但唔可裁定人冇有用掛,你把呎都好飄忽姐
作者: 狗龍X    時間: 1-7-2018 19:08
wongkamho 發表於 1-7-2018 15:19
限制同抵制兩回事黎

明眼人一睇就知邊個係人,邊個係人邊個係鬼。有冇心做一睇就知。今次留名,佢一定比c服向呢到講,因為你地重一開始有左立場
作者: 小妍~    時間: 1-7-2018 22:44
wongkamho 發表於 1-7-2018 15:19
限制同抵制兩回事黎

你捉我字眼都無用,我未有咁認真逐隻字諗過哂檢查過先post出黎。
作者: 小妍~    時間: 1-7-2018 23:15
狗龍X 發表於 1-7-2018 19:07
點解c服咁多人玩?係因為人地講得出做得到(雖然我最僧人破壞知識產權。)點解樂古小左咁多人,係因為你地口 ...

你係到講過d咩,做過d咩,有無涉及犯版規,當然可以由版主或以上初步裁定,當然,你可以反駁或者投訴,再令第二、三,或更多管理人員再商議。

但係講到遊戲入面,邊個有用外掛,邊個帳用外掛,我同你,即使有片,都只可以初步判斷(當然你可以以個人經驗更加肯定佢有用,例如遠程入怪,一日升完250兵等等啦)。

又或者可能你覺得佢全陣都250>250>250咁樣完美轉既神帳肯定係外掛,但全陣完美轉既人亦都大有人在,貼哂d圖出黎分享 (當然你仍然可以覺得佢係外掛)。

你話唔見佢升LV/升級速度無理地快/一出現就完美帳既,我亦都唔會反對呢種說法。

講到遊戲入面既野,就交返比遊戲GM睇數據,有無短時間內獲取大量經驗,或者跟埋佢入戰睇啦~

另外,講到你都知道既事,漢陽有位玩家,搶左屁王座城,大家都投左咁多錢,咁你覺得佢係外掛,定真係好有錢呢?

咁如果佢係外掛,你覺得佢用外掛用得好正義,為民除害咁,你又支唔支持佢?

或者你話祖斯,佢肯定係外掛,你係覺得佢本人用外掛代升,定係搵外掛代升,從中獲利呢?

同時,你覺得樂古應該封用外掛既,定係搵人外掛既人,還是與外掛有關,連光顧買任何外掛相連既物件(例如250兵/巨錢)既人都要封?
(老實說我都有買巨錢,向不同人低價回收過巨錢再轉售獲利,咁我又點知係咪外掛錢,又應唔應該拎返出黎賣呢?)

最後,你話我係狗出黎護主點都好啦,你都應該知我之前係冷戰團既,咁我自己就唔會同自己團友/朋友打對台,或者無證據就話佢用外掛既,但同時我唔會支持或鼓吹用外掛,亦無支持/肯定邊個無用外掛。

以上只屬我一位樂古會員的個人想法及立場,用字都無咩點詳細思考過,純粹討論下,希望唔好捉我字失。
作者: wongkamho    時間: 2-7-2018 00:15
小妍~ 發表於 1-7-2018 23:15
你係到講過d咩,做過d咩,有無涉及犯版規,當然可以由版主或以上初步裁定,當然,你可以反駁或者投訴,再 ...

唔係捉你字眼問題, 係意思根本唔同,

另外

唔知係咪我個人問題, 係你字裡行間睇得出你都幾偏袒D有名外掛人士

就好似香港政府唔敢得罪中國果種感覺..

明眼人都知GE事, 我覺得真係唔需要為佢兜

你都可以細心諗下, 係咪真係要盲目咁GE地步..

而外掛打外掛, 呢件事只不過係大快人心, 一個強權被動搖緊

但會唔會產生另一個強權出黎呢? 我當然唔希望見到

始終我地呢D普通玩家, 都只係想要返個冇外掛GE巨商

回答你最後個問題, 應該封外掛定搵外掛GE人

我覺得應該封明目張膽有意直接或間接用外掛獲利GE人

講到尾, 我只係想要返個潔淨巨商姐,

錯不在你, 錯係外掛, 錯係無能代理

我無意冒犯, 只係見字而吐吐感受

作者: 狗龍X    時間: 2-7-2018 00:28
小妍~ 發表於 1-7-2018 23:15
你係到講過d咩,做過d咩,有無涉及犯版規,當然可以由版主或以上初步裁定,當然,你可以反駁或者投訴,再 ...

雖然知你身不由己,因為你一開始上左賊船,但巨商大把唔用掛既團。玩個遊戲要睇人面色,我都唔知點評論你。
另外關於為正義用掛搶屁王城,真心大快人心,但我唔會撐佢囉
而我覺得樂古既然要打擊,就當然要全面打擊
作者: 小妍~    時間: 2-7-2018 00:35
wongkamho 發表於 2-7-2018 00:15
唔係捉你字眼問題, 係意思根本唔同,

可能我中文水平/表達能力差啦,唔好意思,希望你大概明我想講d咩。

可能係因為我無話點特別針對外掛/相關人士,所以令你/你地覺得我偏袒佢地或者同反對者有對立關係,其實都無咩所謂,都係唔同人有唔同立場而已。

另外如果你地想封明目張膽有意直接或間接用外掛獲利既人,係想直接封某d人,定係想我地收緊版規﹝限制﹞返有關外掛產物買賣?

我可以同其他版主商量下,睇可以點樣再收緊少少版規,但同時都唔希望影響到正常玩家買賣。

討論區都係比大家平心正氣咁溝通,都唔需要下下都動粗或者人身攻擊而取得優勢,好榮幸可以大家互相交流。
作者: 小妍~    時間: 2-7-2018 00:42
狗龍X 發表於 2-7-2018 00:28
雖然知你身不由己,因為你一開始上左賊船,但巨商大把唔用掛既團。玩個遊戲要睇人面色,我都唔知點評論你 ...

基本上,我一玩就只係入一個團,好壞都好,我都係會留係入面,除非我同團友真係相處唔到,如果唔係都好少會話轉團,始終識哂朋友都有感情。

以前舊港巨就入左天煞,一入就基本上都無轉過,除非短時間轉去第到玩下。冷戰係我台服入既第一個團,亦都留左好幾年。見得我多/識我既人都應該知道。

當你發現左有人用外掛,你同佢大房講,但如果佢地識左好耐或者其他緣故,都好少會真係踢人,或者真係叫佢改個名就入返團。

但咁樣唔係話個大房支持佢用外掛,可能只係基於感情,或者都想比次機會佢改過。
作者: 狗龍X    時間: 2-7-2018 18:49
但問顯係大城主用掛
作者: +plzza+    時間: 3-7-2018 13:33
到底係點解令你唔踢一個掛狗 到底係感性呀 定係比次機會?
係同謀呀 DLKH
作者: 狗龍X    時間: 3-7-2018 14:25
+plzza+ 發表於 3-7-2018 13:33
係同謀呀 DLKH ...

有聲
作者: 小妍~    時間: 3-7-2018 20:42
+plzza+ 發表於 3-7-2018 13:33
係同謀呀 DLKH ...

最多叫包庇姐,又未到同謀既
作者: Anxiety    時間: 6-7-2018 23:55
狗龍X 發表於 29-6-2018 00:40
另外不如大家估下邊D城主比人封左ac ...

算啦人地係隻GAME到威左咁耐都過足晒癮
而家人流少到咁又咁多同行搵食
要KEEP住刷存在感咁多年好辛苦架
比人休息下啦

PS: 我仲係好LIKE佢D霸氣

作者: 狗龍X    時間: 7-7-2018 13:19
Anxiety 發表於 6-7-2018 23:55

張相真經典
作者: libra小黑    時間: 7-7-2018 19:52
張相笑左
作者: 小妍~    時間: 8-7-2018 23:59
慘慘
作者: +plzza+    時間: 9-7-2018 01:11
用外掛投城都重要用成十萬蚊 到底係叻仔定ON 9
作者: 淚無情    時間: 10-7-2018 03:11
Anxiety 發表於 6-7-2018 23:55

舊巨 佢的確有彈人掛 歷歷在目。。。仲記得
作者: kafu1234    時間: 12-7-2018 00:54
不過真係消失左好多?
作者: CT167    時間: 12-7-2018 15:23
kafu1234 發表於 12-7-2018 00:54
不過真係消失左好多?

應該係 琴日雙經打提婆都無外掛
時不時係拍賣會見到兩三個亂碼日女 唔知去邊到掛
作者: jimmyli1991    時間: 27-7-2018 18:35
現在還會全部都是外掛燒怪嗎
作者: csben1314    時間: 27-7-2018 20:41
jimmyli1991 發表於 27-7-2018 18:35
現在還會全部都是外掛燒怪嗎

外掛少左 但仲有係到
見gm每日都有封人

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlardicle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2