樂古Nakuz

標題: 有關法西門 及 krit 疑似用外掛代打15段都在此和平討論 [打印本頁]

作者: 東瓜豆腐    時間: 16-7-2009 16:04
標題: 有關法西門 及 krit 疑似用外掛代打15段都在此和平討論

免得開得太多又比版主 del
之前已討論 的網址↓  以供玩家評鑑 分析
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3687482&extra=page%3D1

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3687645&extra=page%3D1(第17頁 #169珍奇野出現)
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3688185&extra=page%3D1

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3687235&extra=page%3D5
希望大家在此post 和平 繼續討論 唔好再開新貼了
不要讓此事 草草了事
亦希望版主 高抬貴手
供此post在官方未有了斷之前 繼續流傳

有買家已指出他只需2分鐘 便能完成15段並登出 破段手法非常可疑
事件引起關注  現供各玩家看完以上樂古的討論後作了解再共同討論
證據: 本post 第9頁 #88
聲稱只用兵都打得到
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3688319&extra=page%3D1&page=34
#338  他自己本人親自說的
連結:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3687645&extra=page%3D1(第17頁 #169)

的外掛出現http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3684801&extra=page%3D1
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 16:05

一切罵戰 請不要引起
只想和平討論件事

樓主係內容打埋叫人唔好再開貼
作者: 東瓜豆腐    時間: 16-7-2009 16:20
希望各位利用短短的時間  sd返封信 促請官方有所行動
作者: [H]TzJay    時間: 16-7-2009 16:26
法西門已潛水
利益關係而唔公布個 4 隻神兵
依家搞到咁...佢仲唔出黎澄清維護佢 d 利益既 -.-
作者: 阿給    時間: 16-7-2009 16:28
希望大家盡速SD信比官方, 促請其正視問題
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 16:29
樓主在#1
打清楚成件事經過
同埋叫人 睇果d貼  
同埋叫人唔好再開
作者: 東瓜豆腐    時間: 16-7-2009 16:30
可能根本就無所謂既4隻神兵存在呢?
掩眼法?
作者: fucpk123    時間: 16-7-2009 16:31
可能佢真系咁勁呢 又唔定
作者: hkby1006    時間: 16-7-2009 16:33
咁多個post入面證人講既野都無證據支持==
作者: josephso    時間: 16-7-2009 16:37
不系我再开POST吗@@“?
作者: a99cch    時間: 16-7-2009 16:37
講真-,-咩外掛係改阪之後都要更新一段時間架啦..
如果你地真係想知佢係唔係用外掛既話
搵個人去叫佢代打15段咪得囉@@"
作者: 阿給    時間: 16-7-2009 16:39
咁多個post入面證人講既野都無證據支持==
hkby1006 發表於 16-7-2009 16:33

法官結案陳詞, 需要人證物證
物證我唔敢包, 人證已經有, 何謂無證據?
作者: billy2050    時間: 16-7-2009 16:40
其實有一種方法可以知佢有冇用外掛
就係搵一個個主岩岩好150既主比佢,入面咩到冇 睇佢過唔過到15段未知囉
作者: josephso    時間: 16-7-2009 16:41
講真-,-咩外掛係改阪之後都要更新一段時間架啦..
如果你地真係想知佢係唔係用外掛既話
搵個人去叫佢代打15段咪得囉@@"
a99cch 發表於 16-7-2009 16:37

找他???ac  比人封了都不知甚麽事
我们会不停开贴
作者: hkby1006    時間: 16-7-2009 16:49
法官結案陳詞, 需要人證物證
物證我唔敢包, 人證已經有, 何謂無證據?
阿給 發表於 16-7-2009 16:39

我指既係... 人證可能俾假口供.
作者: 東瓜豆腐    時間: 16-7-2009 16:51
太多人證啦 你搵返d post 有d仲係法西門個post到講過野 係買家 
而且都係正身  無假口供既必要吧
作者: josephso    時間: 16-7-2009 16:54
我指既係... 人證可能俾假口供.
hkby1006 發表於 16-7-2009 16:49

你这麽讲。。。我只好O了
点解他不出来澄清
作者: chanchi1    時間: 16-7-2009 16:54
告法西門.拿番D $.
作者: discovejy    時間: 16-7-2009 16:55
佢叫將幫人代打既片拎上泥比人睇下,好過個名臭晒~
作者: josephso    時間: 16-7-2009 17:00
#1 PLZ POST埋他的代打网出来
作者: ning021101    時間: 16-7-2009 17:02
樓主
你都話有咁多個
咁你又開
作者: hkby1006    時間: 16-7-2009 17:04
佢叫將幫人代打既片拎上泥比人睇下,好過個名臭晒~
discovejy 發表於 16-7-2009 16:55

其實佢之前回post講過..
如果post左幫人代打既方法(自然入面會有佢所講果4隻神兵)..
咁會導致武道館外多好多人提供代打服務...
作者: 卍死仔包卍    時間: 16-7-2009 17:05
4隻神兵 打15段幾min 商123都有4隻神兵
3大個重點
作者: @mok    時間: 16-7-2009 17:05
一切罵戰 請不要引起
只想和平討論件事

樓主係內容打埋叫人唔好再開貼
邪風仔 發表於 16-7-2009 16:05

回番你係我個post到講既野

我講唔排除佢10分鍾打到

係因為如果佢有方法場場都知d怪係邊
又可以神速清怪
咁真係有機會10分鍾

但如果2分鍾
就肯定佢外掛了
作者: josephso    時間: 16-7-2009 17:06
樓主
你都話有咁多個
咁你又開
ning021101 發表於 16-7-2009 17:02

因为我们想更多人知道
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 17:11

又可以神速清怪
咁真係有機會10分鍾

但如果2分鍾
就肯定佢外掛了 ...
@mok 發表於 16-7-2009 17:05

行路 完結都要時間吧= =
作者: @mok    時間: 16-7-2009 17:12
邪風仔 發表於 16-7-2009 17:11

行路都唔會行成分鍾

都話我唔排除有依個可能性- -

但2分鍾就真係冇可能
作者: josephso    時間: 16-7-2009 17:13
邪風仔 發表於 16-7-2009 17:11

外掛系不用时间的
作者: 葉弧雪    時間: 16-7-2009 17:15
如果 證實外掛..所有俾佢幫升ge人會唔會連累先???
法西門佢搵錢冇問題...人地有錢俾佢打15段都冇所謂..
只係唔好用外掛連累個ac...其他野唔會理..
作者: 10下10下    時間: 16-7-2009 17:17
仲有啊你地有冇覺得商1商2商3 市街 4隻角位度有人掛賣緊ga人 有d野 佢地d野同價又貴又多 我都懷疑係外掛佬!! 平時有行開市街ga人 有冇人留意啊 回一回丫   ..等緊改版8點有排 大家吹下水丫 唔好吊我丫~_~ 呃下分姐
作者: hkby1006    時間: 16-7-2009 17:17
外掛系不用时间的
josephso 發表於 16-7-2009 17:13

已經咬定法西門係用外掛~?
作者: 阿給    時間: 16-7-2009 17:19

又可以神速清怪
咁真係有機會10分鍾

但如果2分鍾
就肯定佢外掛了 ...
@mok 發表於 16-7-2009 17:05

怪物排位係根據系統作出自動調整
我知有個方法, 可以最快搵到怪而又能避免怪物走散
先休戰, 隨意向四方放虛甲/咒縛, 但咁做需要預留大量mp/高lv孔明
法西門話無帥都照打到, 照理呢個方法行唔通
除此以外我好難想像佢點推測到怪物位置, 仲要速殺
倘若佢真係捉摸到系統篇排模式, 咁我唯有讚佢神
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 17:20
仲有啊你地有冇覺得商1商2商3 市街 4隻角位度有人掛賣緊ga人 有d野 佢地d野同價又貴又多 我都懷疑係外掛佬!! 平時有行開市街ga人 有冇人留意啊 回一回丫   ..等緊改版8點有排 大家吹下水丫 唔好吊我丫~_~ 呃下分姐 ...
10下10下 發表於 16-7-2009 17:17

成日都見啦
貴到嘔
作者: josephso    時間: 16-7-2009 17:20
已經咬定法西門係用外掛~?
hkby1006 發表於 16-7-2009 17:17

你不要这样说我
我只是说外掛系不用时间的
作者: 卍死仔包卍    時間: 16-7-2009 17:35
佢本人不作出任何 表示默認了嗎[[onion_77]]
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 17:36
你地無證無據 up得出得up
人地解釋你又唔信,唔解釋又話人潛水 。

我假設佢真係有用外掛
但你地跟本無從證實,你地憑咩出聲?

唔好同我講你地有果d所謂o既證據:信者低.能,講者弱能
同埋有幾個人跟本刻意針對法西門,係邊個大家心中有數。

係度順便回應一下:東瓜豆腐
其他指證佢o既玩家你就信晒,法西門講o既野就唔信...

最後講明一點:我同法西門無咩特別關係,信唔信係你地o既事。
我只不過唔抵得你地係度9up
作者: josephso    時間: 16-7-2009 17:37
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
这个网  1只200LV加都有18M战
法西門好像都有,但只有14M战????
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 17:40
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3688181&extra=page%3D1
josephso 發表於 16-7-2009 17:37

請問佢幾時話法西門個acc d兵帥都係200lv?
作者: hkby1006    時間: 16-7-2009 17:43
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3688181&extra=page%3D1
josephso 發表於 16-7-2009 17:37

佢果隻.. 神裝

[H]apple` 發表於 16-7-2009 17:40

佢post左兵陣.. 係全200
作者: josephso    時間: 16-7-2009 17:43

他以贴了出来
#39 你说法西門不神吗?
用外掛???
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 17:44
佢果隻.. 神裝

佢post左兵陣.. 係全200
hkby1006 發表於 16-7-2009 17:43

我指個兵陣跟本唔屬於acc:法西門
作者: cv41bholder    時間: 16-7-2009 17:45

佢之前已經POST左兵陣..好似全陣200LV了
孔明都199定200..而且佢兵陣好多都+血..
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 17:45

#37是指 該連結 隻加2 200lv 都有18m攻
法西門 甘多200lv 得10幾m攻  明嗎?
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 17:46
43# 邪風仔

係你唔明,我所指o既係佢post個兵陣跟本唔係法西門acc o既兵陣,佢唔可以有其他acc?
作者: josephso    時間: 16-7-2009 17:47
我指個兵陣跟本唔屬於acc:法西門
[H]apple` 發表於 16-7-2009 17:44

他拍了他的主和兵
作者: 阿給    時間: 16-7-2009 17:48
你地無證無據 up得出得up
人地解釋你又唔信,唔解釋又話人潛水 。

我假設佢真係有用外掛
但你地跟本無從證實,你地憑咩出聲?

唔好同我講你地有果d所謂o既證據:信者低.能,講者弱能
同埋有幾個人跟本刻意針對法西門, ...
[H]apple` 發表於 16-7-2009 17:36

請注意發言時既語氣
我地只係想平心靜氣看待整件事, 唔想引發任何罵戰
你對我地既睇法有感而發, 你可以係度講, 但煩請唔好出現粗俗字眼
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 17:48
有主角同兵陣的出現? 邊個post 邊張圖 請指明
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 17:49
43# 邪風仔

係你唔明,我所指o既係佢post個兵陣跟本唔係法西門acc o既兵陣,佢唔可以有其他acc?
[H]apple` 發表於 16-7-2009 17:46

你又知唔係法西門兵陣??
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 17:49

48# 邪風仔
無意串你, 我唔知,你知?

re:請注意發言時既語氣
你對我地既睇法有感而發, 你可以係度講, 但煩請唔好出現粗俗字眼

我係其他forum打慣呢d語氣,sorry 我會注意下
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 17:50
48# 邪風仔
[H]apple` 發表於 16-7-2009 17:49

佢貼哂出來 幫人代打果貼 又貼左
佢自己係本貼#1  果d連結 講左

你可以睇返
作者: josephso    時間: 16-7-2009 17:53
48# 邪風仔

re:請注意發言時既語氣

我係其他forum打慣呢d語氣,sorry  ...
[H]apple` 發表於 16-7-2009 17:49

爬爬文吧
请看完全回,才帮他说话
作者: 狼`    時間: 16-7-2009 17:53
其實隻隻200既話就算加全力都一定過18M戰...
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 17:53
50# 邪風仔
我之前無出聲 ,不過都有留意,
我見唔到任何一張圖/文字post by法西門有暗示到佢[法西門]個acc擁有果個兵陣
作者: 『帥乂明』    時間: 16-7-2009 17:54
53# [H]apple`
我都係中立
無心串你
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3687482&extra=page%3D1&page=4
留意#40
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 17:56
54# 『帥乂明』

可能我有d智力問題,如果唔係點解我仲未睇到任何野證明[法西門個acc]擁有該圖兵陣
作者: hkby1006    時間: 16-7-2009 17:58
54# 『帥乂明』

可能我有d智力問題,如果唔係點解我仲未睇到任何野證明[法西門個acc]擁有該圖兵陣
[H]apple` 發表於 16-7-2009 17:56

我諗應該講緊依張圖

入面有埋法西門名

知前法西門講個「哂左個7日倉」. 可能d200兵起倉到. 所以只有14m攻?
作者: [H]TzJay    時間: 16-7-2009 17:58
指住個主角...大大隻字寫 法西門
你都可以話唔係佢兵陣...你想點 ?
專登搞事 ?
作者: josephso    時間: 16-7-2009 17:59
54# 『帥乂明』

得,你只眼有问题
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 18:00

對唔住 ,原來係我睇錯左 因為之前我留意果d圖都係另主角係度

我唔係死拗,但咁關外掛咩事。
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 18:00
54# 『帥乂明』

係唔係佢大家一早知了
所以不必必討論
因為他早前已跟大家哂命

如果要證據 自己爬文吧
作者: 葉弧雪    時間: 16-7-2009 18:01
我信法西門..........................唔好再討論佢..有懷疑就俾信官方..
係度吵..不停討論好冇謂...
作者: 東瓜豆腐    時間: 16-7-2009 18:02
不如講返  4兵 10分鐘上15段呢單
佢個兵陣有咩兵咩帥 真係唔關事
帥又唔交易得
最多都係個4隻兵 有得睇下
4隻兵 +隻主 絕對不能打上15段吧
何況短時間之內?
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 18:02
我信法西門..........................唔好再討論佢..有懷疑就俾信官方..
葉弧雪 發表於 16-7-2009 18:01

我諗法西門 都好thx你支持佢撐佢^^

又或者你既見解 和我們一般人的見解不太一樣
作者: josephso    時間: 16-7-2009 18:02
係唔係佢大家一早知了
所以不必必討論
因為他早前已跟大家哂命

如果要證據 自己爬文吧
邪風仔 發表於 16-7-2009 18:00

说得对,个个都知是谁的问题
他都不出来回答
作者: leungwl2001    時間: 16-7-2009 18:04
唉...又係一D唔爬文既小朋友...
同我地講E件事之前唔該你爬晒所有關於E件事既文章/回覆
唔好因為唔爬文的關系又係到展開另一場罵戰...
作者: lausiuhin    時間: 16-7-2009 18:04
其實佢用唔用外掛e個問題
大家都係唔好亂估啦
等GM講啦
最大問題係佢幫人代打個ac
會點呢?
個到先係問題- -
d人會畀人封ac定畀人回到未轉?
e到大家真係要諗下
作者: 葉弧雪    時間: 16-7-2009 18:06
我諗法西門 都好thx你支持佢撐佢^^

又或者你既見解 和我們一般人的見解不太一樣
邪風仔 發表於 16/7/2009 18:02

嗯..我只係1個戰商...悶時先玩巨商..
作者: leungwl2001    時間: 16-7-2009 18:06
其實佢一直都叫你地去信GM...咁你地有無去信呢??
點解要係到作無謂的猜測???
作者: josephso    時間: 16-7-2009 18:06
葉弧雪 發表於 16-7-2009 18:01

你收了他MONEY吗@@”?
有埋证据都十卜他
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 18:06
如果公開得佢一早公開左點打,如果咁易2.5e邊有人比。
佢用4隻兵打到係好難另人相信,咁都唔代表你可以亂講。
最後想講多一句:各持已見,證據又弱,跟本不值得討論,又無新論點,講來講去3"幅皮"
作者: 東瓜豆腐    時間: 16-7-2009 18:07
我地已經 每人一信 仲叫懷疑既人都幫手 每日一信
直至官方答覆/行動
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 18:08
最後想講多一句:各持已見,證據又弱,跟本不值得討論,又無新論點,講來講去3"幅皮" ...
[H]apple` 發表於 16-7-2009 18:06

不是好難令人相信
係根本沒有可能 除左bug或外掛
包括10分鍾內ko

老弟 你還是爬文吧
作者: josephso    時間: 16-7-2009 18:08
其實佢一直都叫你地去信GM...咁你地有無去信呢??
點解要係到作無謂的猜測???
leungwl2001 發表於 16-7-2009 18:06

很多人都SEND了
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 18:08
69# josephso
你抱懷疑o既態度幾好,但我都可以懷疑你收左人錢唱衰佢。
作者: josephso    時間: 16-7-2009 18:10
69# josephso
你抱懷疑o既態度幾好,但我都可以懷疑你收左人錢唱衰佢。
[H]apple` 發表於 16-7-2009 18:08

我不是唱他
作者: yathsing    時間: 16-7-2009 18:10
樓主點解唔SD信比GM, 等GM話比你知呢?

係樂古講冇用WO
作者: leungwl2001    時間: 16-7-2009 18:11
最後想講多一句:各持已見,證據又弱,跟本不值得討論,又無新論點,講來講去3"幅皮" ...
[H]apple` 發表於 16-7-2009 18:06

我都有小小覺得只是得人證唔太足夠...
人證可能講大話ma...但我唔係指話佢用外掛D人講大話...
只係有咁可能姐...仲有GM都未有回覆....
GM一日未證實到佢用外掛...佢一日都係清白...
尋日...件事都未證實到誰對誰錯...就有人係巨商商1抹黑佢
ED人D行為真係無品...
作者: 東瓜豆腐    時間: 16-7-2009 18:11
我地係睇唔過眼姐
為保護巨商有良好遊戲環境既討論
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 18:11
唉 我們還是無視吧

我相信觀眾的眼睛是雪亮
對於盲目的支持 我們還是希望他爬文吧

諗起有個幫佢既笑話 真係認唔住
d兵 可以通3個ser

樓主點解唔SD信比GM, 等GM話比你知呢?

係樂古講冇用WO
yathsing 發表於 16-7-2009 18:10

你是版主 你不明白樂古的功用嗎?
作者: hkby1006    時間: 16-7-2009 18:11
不如講返  4兵 10分鐘上15段呢單
佢個兵陣有咩兵咩帥 真係唔關事
帥又唔交易得
最多都係個4隻兵 有得睇下
4隻兵 +隻主 絕對不能打上15段吧
何況短時間之內? ...
東瓜豆腐 發表於 16-7-2009 18:02

佢幫人上15段用既兵同依個法西門ac上30段既兵當然唔同啦..

另外.. 我見佢話「任何兵陣都接」. 佢講話未見過一個俾佢代打既ac淨係得主角
【可能】佢起度賭俾ac佢代打既都有一定既將/兵..先講任何兵陣都接黎提高宣傳效果...

(本人表達能力較差.. 可能睇唔明我講乜)
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 18:12
我不是唱他
josephso 發表於 16-7-2009 18:10

咁有咩值得再作討論?

既然send左信去質問。
作者: leungwl2001    時間: 16-7-2009 18:13
佢幫人上15段用既兵同依個法西門ac上30段既兵當然唔同啦..

另外.. 我見佢話「任何兵陣都接」. 佢講話未見過一個俾佢代打既ac淨係得主角
【可能】佢起度賭俾ac佢代打既都有一定既將/兵..先講任何兵陣都接黎提高宣 ...
hkby1006 發表於 16-7-2009 18:11

E個都可能係一個理由...所0有野都等GM證實啦...
作者: yathsing    時間: 16-7-2009 18:13
人證可能講大話ma...但我唔係指話佢用外掛D人講大話...
聽日...件事都未證實到誰對誰錯. ...
leungwl2001 發表於 16-7-2009 18:11

十分同意

正係識係度"誤導"人
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 18:13
咁有咩值得再作討論?

既然send左信去質問。
[H]apple` 發表於 16-7-2009 18:12

我們有我們既討論
不喜可以請離

難度你也好似上邊果位版主一樣 唔知樂古既功用?
作者: 藤守 悟    時間: 16-7-2009 18:14
真麻煩
為什麼這些post開完又開。
作者: josephso    時間: 16-7-2009 18:14
leungwl2001 發表於 16-7-2009 18:11

GM一日未證實到佢用外掛...佢一日都係清白???
帮打了人,不会讲大话吧?
那时我们还没有讨论
作者: hkby1006    時間: 16-7-2009 18:15

如果最後GM 話佢清白.. 依件事都為佢帶黎嚴重既損失(名譽?金錢?)
作者: '路人甲=]    時間: 16-7-2009 18:15

珍奇到o咀
路過的 但忍唔住都回下post

6月12日 某人曾經開過post
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3654434&extra=&highlight=&page=1
但相隔多日 部份相片已死圖
[attach]331115[/attach]
178主 69信的
本來重有張兵陣圖 但死圖了

7月5日 某人又開post
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3677384&highlight=
朝幻已經199
[attach]331116[/attach]

最近過路見到某人在交易區的post
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3687482&extra=page%3D1&page=4
在#40發現兵陣圖
[attach]331117[/attach]
圖內清楚看到某人的名字

178主時69信
到了186 朝幻竟然200了
20億經 就算你唔開雙經同變身書打都吸到2億經
當你178食又點話 約3e5經 186主約5e2經
諗極都唔明隻主點吸返黎 當初只係覺得係第2個ac黎
但見到交易區的兵陣圖就唔明了
69信升到95信 相信不是難事
但朝幻升到200 隻主吸得1e7經 我諗都冇乜邊個做得到-.-
如果178係未轉主的話 當然能推翻我所講既野

已死了的兵陣圖 相信有不少人看過
一轉主164 權,陰c 198 加194 祖200 平,孔明,驢,mp女,妖狐,申都是196
最令人不明白的 為何驢196吸到了200 主只是由164升至186? 百思不得其解..
圖是自然死的還是故意del了 ? 不太清楚...但看過這張圖的人也不少...

[attach]331119[/attach]
轉自某人的一個回覆...
作者: [H]apple`    時間: 16-7-2009 18:15
84# 邪風仔
我唔抵得你地(好多人)無證據亂講野,
可能唔關我事,但我覺得你地咁樣會影響到人地o既名聲
萬一佢真係無用外掛,佢o既損失係咪你比先
作者: 邪風仔    時間: 16-7-2009 18:17
珍期到o咀

http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3654434&extra=&highlight=&page=1
178主 69信的
本多重有張兵陣圖  ...
'路人甲=] 發表於 16-7-2009 18:15

yo 又一名有力證人

不過算啦 盲目既支持 係真係好盲目- -

你貼左=無貼
又會諗埋d謬論 來否決你既說話
作者: hkby1006    時間: 16-7-2009 18:18
珍奇到o咀

178主 69信的

但都唔知道佢幾時轉一轉主角...
作者: polo520    時間: 16-7-2009 18:20
89# [H]apple`
咁佢自己又唔出黎澄清...
佢既損失都係因為潛水以得黎--
一早澄清 咪乜事都冇
以上內容只限佢真係無辜..
作者: 飲冰室    時間: 16-7-2009 18:20
88# '路人甲=]

閣下 所言甚是

確實令人百思不得其解
作者: 狼`    時間: 16-7-2009 18:20
珍奇到o咀

178主 69信的

好波~比你睇到..我唔信條友打一場死一次主囉=3=!
作者: leungwl2001    時間: 16-7-2009 18:21
真麻煩
為什麼這些post開完又開。
藤守 悟 發表於 16-7-2009 18:14

E個可以話係集中帖...你覺得麻煩咁你又入黎??
作者: polo520    時間: 16-7-2009 18:22
91# hkby1006
佢一改版就轉左..
佢轉左先有30段
作者: hkby1006    時間: 16-7-2009 18:22
好波~比你睇到..我唔信條友打一場死一次主囉=3=!
狼` 發表於 16-7-2009 18:20

重申
要先知道佢係幾時轉一轉主... 如果遲轉既話.. 吸到186 唔會太離譜吧
作者: 東瓜豆腐    時間: 16-7-2009 18:22
點解唔拍條 4兵上15段既片出黎澄清?
神兵又唔係人人有 神裝都唔係人人有 神人控兵技術 更加唔係人人有
商業秘密呢家野 佢自己知
作者: hkby1006    時間: 16-7-2009 18:22
91# hkby1006  
佢一改版就轉左..
佢轉左先有30段
polo520 發表於 16-7-2009 18:22

你點樣知道...?
作者: '路人甲=]    時間: 16-7-2009 18:23
但都唔知道佢幾時轉一轉主角...
hkby1006 發表於 16-7-2009 18:18

本來有3張圖 但發覺部份圖已死了
係一轉主黎

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlardicle55www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2